Producenter Der er 34 producenter

pr. side
Viser 1 - 12 af 34
 • Abierta Fina

  Herunder finder du vores forførende udvalg af sexet lingeri fra Abierta Fina, der er et af flere undermærker hos giganten Cottelli Collection, som også forhandles her hos Dildo.dk. Dette undermærke henvender sig til kvinder, der ikke er bange for at trække i vovet og sexet lingeri i håbet om at forføre deres partnere. Abierta Fina er netop kommet med en ny kollektion af lækkert og kinky lingeri, der som altid byder på spændende fristelser. Lingeriet overlader sjældent meget til fantasien, hvilket er en del af dets charme og erotiske karakter. BH’er, der lader brysterne hænge frit og trusser med hul i gør, at din partnere ikke engang behøver at tage undertøjet af dig, før I går i gang med jeres samleje. Sortimentet af forførende lingeri fra Abierta Fina her hos Dildo.dk byder også på frække bodystockings og underkjoler, du kan trække i, inden du skal tilbringe natten med en heldig sexpartner. Iført frækt lingeri fra et kvalitetsfuldt brand som dette, føler du dig altid sexet og velklædt helt ind til huden.

 • Bad Kitty

  Når det kommer til sexlegetøj og BDSM tilbehør, er et af de absolut hotteste brands uden tvivl Bad Kitty, som vi forhandler her hos Dildo.dk. Producenten står bag et imponerende og frækt udvalg af forskellige former for legetøj til kinky sexlege, hvor du og dine partnere kan eksperimentere med forskellige fetisher såsom BDSM. I deres sortiment af sexlegetøj byder Bad Kitty på forskellige former for vibratorer samt butt plugs, du enten kan bruge til at tilfredsstille dig selv eller i selskab med din partner i udfordrende sexlege. Men det er i sandhed når det kommer til BDSM og fetish, at en producent som Bad Kitty virkeligt kommer til sin ret. De laver alt fra sexgynger til brystklemmer og komplette bondagesæt. Det er kun din egen fantasi og personlige grænser, der bestemmer, hvor langt sexlegen må gå, når du bruger sexlegetøj og -udstyr fra en producent som Bad Kitty. Alt udstyret er af en solid kvalitet og sikkert at anvende. Det vil uden tvivl kunne forny dit sexliv og bringe dig nydelse og tilfredsstillelse, som du aldrig har prøvet det før.

 • Beileisi

  Brandet Beileisi er kendt for at lave selvsiddende strømper i luksus kvalitet. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere netop denne producent som en del af vores faste sortiment af sexet lingeri og beklædning her hos Dildo.dk. Strømperne fra Beileisi kommer i rigtigt mange flotte og frække designs. I udvalget herunder finder du blandt andet flere former for netstrømper, der er en sand klassiker, når det kommer til sexet beklædning. Men sortimentet byder også på mange andre varianter i farver og mønstre. Beileisi laver desuden nogle af de absolut frækkeste catsuits, vi længe har set her hos Dildo.dk. Du har mulighed for at købe et bundløst catsuit af gennemsigtigt net materiale. Hvis ikke det skulle kunne bringe begæret frem i dine partnere, ved vi snart ikke, hvad der kan. Et brand som Beileisi henvender sig til kvinder, der gerne vil klæde sig frækt og sexet på, når de går i byen eller tilbringer aftenen sammen med deres partner. Sexet lingeri og selvsiddende strømper er for mange mænd noget af det absolut mest sexede, en kvinde kan iføre sig.

 • Black Level

  Her hos Dildo.dk har vi samlet et rigtigt frækt udvalg af forskellige brands, der laver sexet lingeri og tøj til både damer og herrer. På denne side finder du vores komplette sortiment fra producenten Black Level, hvis speciale er kjoler og tøj af lak og PVC. Inden for fetish og bondage genren er lak et velkendt fænomen. Det udtrykker sexet dominans og tænder de fleste. Er du på udkig efter fræk beklædning i lak, er udvalget fra Black Level et af de absolut bedste. Denne producent forstår virkeligt at lave frækt tøj, der klæder alle kvindeformer. Vælg mellem flere forskellige kjoler og suits herunder. Du kan både bære tøjet en fræk aften i byen eller som en lille overraskelse for din partner derhjemme. Derudover finder du også kinky kostumer såsom en vovet sygeplejerske uniform i lak eller en fræk, rød nissekjole. En lille del af sortimentet fra Black Level henvender sig til herrerne, der også ønsker at iføre sig fræk beklædning i det blanke og forførende lak materiale.

 • Close2You

  Vibratorer er en af vores mest populære kategorier, når det gælder sexlegetøj til kvinder, der enten ønsker at tilfredsstille sig selv, eller som gerne vil inkorporere sjovt legetøj i deres omgang med sexpartnere. Der findes mange former for vibratorer, hvoraf en af varianterne er G-punkts vibratorer. Her skal Close2You nævnes som en af de absolut bedste producenter af netop G-punkts vibratorer. Brandet har lavet flere succesfulde modeller, blandt andet den strømlinede Harmonia. Grundet den store succes, som den første Harmonia model fik, har Close2You for nyligt introduceret Harmonia 2 på markedet. Begge vibratorer forhandles lige her hos Dildo.dk. Deres popularitet skyldes det ergonomiske design og de bløde materialer, der gør dem perfekt til at ramme og stimulere kvindens G-punkt. Det moderne design er lækkert at se på og arbejde med, og der er endda flere forskellige farver, du kan vælge mellem. Close2You forstår at lave moderne sexlegetøj til uafhængige kvinder, der ønsker at opnå fuld tilfredsstillelse og klimaks - hver gang! Intet slår en god vaginal orgasme.

 • Cottelli Collection

  Cottelli Collection er en af markedets absolut største og førende producenter af lingeri og sexet tilbehør til kvinder. Ønsker du at klæde dig frækt på enten for dig selv eller dine partnere, finder du et rigtigt lækkert udvalg af både lingeri, underkjoler, halsbånd, strømpebånd og meget mere i sortimentet herunder. Vi fører et komplet sortiment af produkter fra Cottelli Collection, der desuden står bag flere undermærker såsom Abierta Fina og Red Corner, som vi forhandler i separate kategorier her hos Dildo.dk. At være iklædt frækt og forførende lingeri giver en fantastisk selvfølelse og selvtillid, som gør dig endnu mere sexet og forførende som kvinde. Rigtigt mange mænd tænder på selvsikre kvinder, der hviler i deres egen krop og seksualitet, og her er frækt lingeri et fantastisk redskab til at frembringe denne følelse og viljestyrke. God sex handler om kemi og empowerment. Cottelli Collection og deres skønne udvalg af frækt lingeri og tilbehør herunder kan hjælpe dig med at bringe det bedste frem i dig samt fremhæve din krops naturlige skønhed.

 • Crystal Clear

  Crystal Clear er en af vores absolutte favorit producenter af dildoer her hos Dildo.dk. Som brandets navn antyder, laver de krystalklare dildoer i gennemsigtigt PVC materiale. Dildoernes materiale er meget glidevenligt og giver en rigtigt god følelse, når de føres ind enten vaginalt eller analt. Crystal Clear er brandet til dig, der godt kan lide følelsen af at blive fyldt ud af et stort og svulmende lem. De store dildoer giver enhver kvinde mulighed for at mærke følelsen af at blive penetreret af en stor, erigeret penis uanset, om de er i selskab med en partner eller ej. Duo dildoen giver dig desuden mulighed for at udleve fantasien om at være sammen med to mænd på én gang. Dildoen har to ender og kan bøjes således, at den ene ende indføres vaginalt, imens den anden indføres analt. Du kan godt forberede dig på nogle intense mega orgasmer takket være duodildoen fra Crystal Clear. Det lækre og naturtro design giver dig maksimal nydelse og tilfredshed.

 • Eros

  Her hos Dildo.dk anbefaler vi altid vores kunder at bruge rigeligt med glidecreme, når de bruger sexlegetøj og ved analt samleje. Det er med til at nedsætte risikoen for ømhed og skader, og så er glidecremen desuden med til at give en bedre følelse og tilfredsstillelse. Derfor forhandler vi mange forskellige former for glidecremer og sprays her på webshoppen. En af de førende producenter af anal sprays og glidecremer er Eros, som du finder her på siden. Eros står blandt andet bag en super god anal spray til mænd. Sprayen får musklerne i og omkring anus til at slappe af og nedsætter følsomheden. Den er ideel til brug inden anal sex. Husk dog at bruge en glidecreme sammen med sprayen, da den ikke indeholder nogen form for olie eller fedt. Glidecreme laver Eros heldigvis også. Denne kan bruges af både damer og herrer og sikrer ”glat føre” uden at udtørre. Alle produkter fra Eros er udviklet med henblik på at sikre dig maksimal nydelse og komfort under samleje.

 • Fetish Collection

  Der er ikke noget, der er for kinky til os her hos Dildo.dk. Vi er vilde med erotik og hede fantasier, hvorfor en stor del af vores sortiment henvender sig til bestemte former for fetish sex og BDSM. Derfor byder vores store varekatalog også på en lang række spændende brands, der alle kan hjælpe dig med at gøre sexfantasi til virkelighed og intensitet. Fetish Collection er producenten bag størstedelen af vores sortiment af lak lagner her hos Dildo.dk. Lak lagnerne fra Fetish Collection er af en god og kraftig kvalitet og kan på få øjeblikke omdanne din seng til en glat og fræk legeplads, hvor du og dine partnere kan dyrke hed og passioneret sex. Det praktiske ved lak lagner er, at de er nemme at rengøre. De kan hurtigt tørres over med en våd klud og beskytter din seng, hvis I for eksempel leger med bodypaint eller flydende voks. Fetish Collection laver lagnerne i flere størrelser, så det ikke er noget problem at finde et, der passer til både enkelt- og dobbeltsenge.

 • Fifty Shades of Grey

  Fifty Shades of Grey tog verden med storm, da den første bog i trilogien blev udgivet i 2011. Forfatteren E.L. James tryllebandt hurtigt millioner af kvinder med sin forførende historie om en ung kvinde, der lader sig fange af en mystisk og mørk verden repræsenteret af Christian Grey. Hovedkarakteren lærer om erotiske fantasier, der fylder meget i alle tre romaner og deres gribende handlingsforløb. Fifty Shades of Grey har for alvor sat erotisk litteratur på dagsordenen og gjort den og fetish sex mere stuerent og alment kendt. Bogserien er blevet et kæmpe kulturfænomen og har nu også affødt en fantastisk serie af sexlegetøj og bondage udstyr. Produkterne her på siden er inspireret af de malende beskrivelser af sex og bondage i bøgerne og gør det muligt selv at give sig i kast med dominans, undertrykkelse og fetisher. Det er forfatteren selv, der har været med til at udvikle og godkende de mange erotiske produkter, der allerede er blevet en kæmpe succes. Lad dig forføre af Fifty Shades of Grey universet herunder hos Dildo.dk.

 • Fun Factory

  FUN Factory er en af vores ubestridt mest populære producenter her hos Dildo.dk. Producenten står bag et kæmpe udvalg af forskellige former for sexlegetøj, der som regel finder vej til listerne over mest populære og solgte produkter her på webshoppen. Sexlegetøjet fra FUN Factory gør det muligt at udleve selv dine vildeste fantasier og opnå nydelse og klimaks, som du aldrig har prøvet det før. Vibratorer, dildoer og anal plugs giver dig mulighed for at nyde intense orgasmer både vaginalt og analt. Sexlegetøjet henvender sig i mange tilfælde til både kvinder og mænd og vidner om, at der er tale om en alsidig og vidtfavnende producent. Foruden sexlegetøjet laver FUN Factory også rigtigt mange spændende former for bodypaint, cremer og olier, der kan gøre sex mere sanseligt og sensuelt, idet du og din partner giver jer hen til hinandens kroppe og seksualitet. Med sexlegetøj og tilbehør fra FUN Factory er du altid garanteret god og fræk kvalitet for dine penge. Sortimentet her på siden hos Dildo.dk udvides løbende med spændende nyheder.

  FUN FACTORY DILDO - STORT UDVALG AF DILDOER OG COBRA TIL GODE PRISER

 • Joydivision Toys

  På denne side finder du vores komplette sortiment af sexlegetøj og tilbehør fra producenten Joydivision Toys, hvis navn er synonymt med frække lege og produkter i god kvalitet. Vi ønsker at præsentere vores kunder for det bedste af det bedste, når det gælder sexlegetøj her hos Dildo.dk. Derfor samarbejder vi med alle de førende producenter af voksent og erotisk legetøj såsom Joydivision Toys, der kan tilbyde vores kunder lækkert og frækt sexlegetøj, der kan gøre selv de mest kinky fantasier til virkelighed på få øjeblikke. Brandet laver blandt andet gode og kraftfulde vibratorer til kvinder, der ønsker maksimal nydelse og komfort, når de onanerer og tilfredsstiller sig selv eller deres partnere. En god vibrator har en ergonomisk udformning og er lavet af materialer, der får den til at føles lækker og autentisk. Dette opnår vibratorerne fra Joydivision Toys til perfektion. De findes i flere lækre varianter. Lær mere om det frække sexlegetøj på siden herunder.

Viser 1 - 12 af 34