7 frække steder at dyrke sex i hjemmet – Se guide på dildo.dk

Hvorfor ikke tænke ud af boksen (eller sengen) og udforske nogle sjove steder at have sex i hjemmet? Her er nogle skøre og fantasifulde ideer til at krydre dit kærlighedsliv på en sjov og intim måde.

  1. I køkkenet - krydret madlavning

Dit køkken kan være et spændende sted at udforske intimitet. Prøv at tænde op for lidt romantisk musik, og brug køkkenøen som dit egen private dansegulv. Det kan også være sjovt at udforske nogle kulinariske eventyr sammen. Hvem ved, måske bliver din yndlingsopskrift fremover "krydret madlavning."

  1. På altanen - stjerneskud

 Hvis du har en altan eller en terrasse, er det et fantastisk sted at nyde frisk luft og stjernenattens skønhed. Tag et tæppe ud og skab jeres eget lille himmelrum. Det er en romantisk og intime indstilling, der kan forvandle jeres stund sammen til noget magisk. Har I ingen af delene og leder I efter en ny lejebolig, kan I med fordel lede efter en lejebolig med altan eller terrasse på BoligZonen.

  1. På badeværelset - boblende kærlighed

Hvem siger, at badeværelset kun er et sted for hurtige brusere? Fyld badekarret med skum og tænd nogle stearinlys for at skabe en romantisk atmosfære. Dette sted er perfekt til at slappe af og fordybe sig i hinanden.

  1. På loftet - hemmeligt skjulested

Har du nogensinde udforsket dit loftsrum? Hvis det er sikkert at komme op der, kan det være et spændende sted at have sex. Det giver en følelse af at være på et hemmeligt eventyr, og det er også en fantastisk måde at krydre rutinen på.

  1. I stuen - filmnatten

Lav en lille filmnat derhjemme. Find en romantisk film, og byg et telt af tæpper og puder i stuen. Brug filmen som en undskyldning for at komme tættere på hinanden. Det er både sjovt og intimt.

  1. I garderobeskabet - gemt og fundet

Dit klædeskab er måske det sidste sted, du ville overveje at have sex, men det kan være en sjov og uventet oplevelse. Kast et par puder ind, og giv det et forsøg. Det vil føles som at være i et hemmeligt gemmested.

  1. I vaskerummet - vasketøjsdag

Tag det daglige pligtløse vasketøj og gør det til noget sjovt. Vaskemaskinen kan give nogle interessante rystelser og vibrationer! Og hvem elsker ikke at få de sure tjanser spicet op?

Noget lidt ekstra – udklædning kan noget

Samtidig med at I prøver nye ting i hjemmet, kan I spice det op med forskellige kostumer, sexlegetøj, ja mulighederne er mange. Det er kun fantasien der sætter grænser!

At udforske sjove steder at have sex i hjemmet kan bringe en ny dimension til dit forhold. Det vigtigste er at sørge for, at begge parter er komfortable og er enige om at prøve nye ting. Det vigtigste er kommunikationen!

Husk også at have det sjovt sammen. At udforske kreativ intimitet derhjemme handler om at skabe minder og styrke båndet mellem jer. Så gå ud og vær kreative, legesyge og lidt skøre sammen. Hvem ved, måske vil I opdage nye yndlingssteder i jeres hjem og skabe nogle uforglemmelige øjeblikke sammen.

You have successfully subscribed!
This email has been registered