Trådløst sexlegetøj

Trådløst sexlegetøj er ganske vist en forholdsvist ny kategori her hos Dildo.dk, men vi oplever allerede kæmpe stor interesse for de forskellige former for legesager, der er at finde i udvalget herunder. Producenterne udvider hele tiden deres repertoire og udnytter teknologiske fremskridt til at skubbe til grænserne for, hvordan du kan bruge det trådløse sexlegetøj enten på dig selv eller sammen med dine sexpartnere. Det er blandt andet muligt at styre legetøjet via din smartphone, hvilket har åbnet op for helt nye lege og fantasier for rigtigt mange, der kan lide at have kontrol over deres partner eller selv blive kontrolleret. Med trådløst sexlegetøj kan I pirre hinanden til det yderste, hvilket rigtigt mange finder stor nydelse i. Fordi legetøjet er trådløst, kan det både bruges derhjemme i privaten, men det kan i særlig grad også bruges ude i offentligheden uden, at andre ved, hvad der foregår under tøjet.

4 varer
 • Relentless Vibrations Vibrator Æg fra Fifty Shades of Grey, er det perfekte stykke sexlegetøj, til parret der vil give kontrollen fra sig. Ægget har en størrelse på 7,5 cm. lang, og har en diameter på 3,2 cm.

  479,00 kr
 • Finger Buzz er et sjovt sexlegetøj som kan bruges på begge. På fingeren under sex til vibrationer på klitoris ellers som penis ring der giver nydelse for begge.

  79,00 kr 109,00 kr
 • Trådløs Æg fra Smile

  275,00 kr
 • Med denne nye vibrator, vil man gå i seng og glæde sig til at blive vækket næste morgen. Wake up vibrator er et helt fantastisk nyt stykke sexlegetøj. Indstil tiden, sæt den på en af de 6 vibrationsmuligheder, put den ned i trussen og læg dig til at sove. Næste morgen vil du blive vækket på den mest sensuelle måde ved vibrationerne i trussen. Det må da...

  390,00 kr
Viser 1 - 4 af 4