Til kvinder

Her hos Dildo.dk synes vi, at alle kvinder fortjener at få orgasmer, og de fortjener gode orgasmer. Det er et stort problem for mange kvinder, at de har svært ved at opnå orgasme enten alene eller sammen med deres partnere. Der findes heldigvis rigtigt mange forskellige former for sexlegetøj til hende, som kan afhjælpe problemet og sørge for, at du som kvinde bliver tilfredsstillet. Hver gang. I vores sortiment finder du et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder, som passer til forskellige typer sex og tilfredsstillelse. Sexlegetøjet findes inden for hver kategori i flere former, farver, materialer og størrelser. Har du en særlig fetich, eller fantaserer du om noget specielt, vil du helt sikkert kunne finde det rigtige sexlegetøj dertil her hos Dildo.dk. For overskuelighedens skyld har vi inddelt sexlegetøjet i flere forskellige underkategorier, så du nemt kan manøvrere rundt på vores webshop. Gå på opdagelse i en hel verden af sex og erotik herunder.

264 varer
pr. side
 • Pigerne vil elske DEN!Pinkfarvet silikone vibrator med pirrearm i sommerfuglefacon. Vandtæt. 19cm lang, Ø 2 - 3 cm. 3-trins vibration reguleres med et tryk på en knap.

  149,00 kr
 • Din stive partner til frække lege!Ekstra stor, bøjelig dildo i penis-look med penishoved og årer. Sugekop i enden. Samlet længde: 22 cm. Ø: Ca. 4,7 cm. Materiale: TPR.

  159,00 kr
 • Denne sorte oppustelige  analplug fra You2Toys er et frækt legetøj til både ham eller hende. Den er ca 11,5 cm lang og Ø 2,6 - 4,5 cm oppustelige til 9 cm i diameter. Fremstillet i silikone

  199,00 kr
 • Super bøjelig Anal Plug. 

  99,00 kr
 • Naturligt udseende dildo med multi speed vibrationer. Hud farvet, let glat jelly materiale. Længde: 19,5 cm, Ø 3-3,5 cm.

  149,00 kr
 • Greedy Girl G-punkts Vibrator fra Fifty Shades of Grey, er en fræk genopladelig rabbit vibrator på 24,1 cm og en diameter på 5 cm.  Der er 2 vibratorer i, så du kan blive stimuleret både på G-punkt og klitoris på samme tid. Med de 2 vibratorer, givet det helt op til 36 forskellige vibrations muligheder, som du styrer med de 2 knapper som er på vibratoren. 

  549,00 kr
 • Materiale : PVC, phthalatfrei Størrelse : 18 cm x 3-3,5 cm

  139,00 kr
 • Her får du et stykke legetøj som ikke kommer til at kede dig. 

  159,00 kr
 • Ecstasy for dit baglokalet! Violet Ball Analbead med aftagelig vibrator.

  189,00 kr
 • Denne Dildo af Mystim med i angivne Penis design med udtalt, afrundede tips, der er fantastisk til målrettet fornøjelse point-stimulation er (på z. B. klitoris, brystvorter, testikler).

  729,00 kr
 • Den optimale anale lystoplevelse!Herlig glidevenlig analprop i blåt jellymateriale. Perfekt design med smal spids, der gør indførelsen nemmere. Analproppen kan med fordel bruges af både nybegyndere og proffer! Den trinløst regulerbare vibration får hele bagdelen til at dirre af lyst! 11 cm lang, Ø 1-3 cm. Inklusive batterier.

  99,00 kr
Viser 1 - 12 af 264